Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони. Нещодавно знаменитість стала героїнею шоу не менш скандальної Ксенії Собчак "Обережно, Собчак!". Так, телеведуча приїхала до балерини додому, а сама артистка одразу ж відчула заздрість. Варто відзначити, що зірки давно ворогують між собою.

"Перше, що вона сказала: "Так, непогано ти живеш. Хороми собі вибудувала..." А коли ми зайшли в спальню, кинула: "А плед у тебе дешевий! Вона намагалася повторити мій шпагат, але не змогла. Ксюша спробувала надіти балетну пачку, але не зуміла її застебнути. Вона на ній не сходилася. Потім каже: "Давай ти будеш Цискарідзе, а я – Анастасія Волочкова. Спробуй мене підняти. Візьми на ручки, я не важка!" Я спробувала підняти її, але не вийшло", - згадує Волочкова.

Собчак не тільки розкритикувала вбрання Волочкової, але і її великі груди, заявивши, що вона несправжні. Волочкова не дала себе в образу і навіть запропонувала помацати. Проте головний сюрприз чекав на балерину в лазні. Скандальна телеведуча запропонувала Анастасії попліткувати, але невдало сховала приховану камеру і мікрофон.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Уявляєте, я пустила її до себе додому, а вона прийшла до мене з прихованими камерами! Мені було соромно за Ксюшу, але я зробила вигляд, що нічого не помітила!" - висловилася Волочкова. Собчак ж почала розпитувати, про розлучення з олігархом Сулейманом Керімовим. Балерина зізналася, що її дратувала надмірна ревність, а ще вона втратила дитину.

"Я дізналася, що вагітна. Сулейман хотів на мені одружитись, хоча у нього вже була дружина. Але він по своїй вірі міг мати багато дружин, а я хотіла бути єдиною. Коли я завагітніла, він мені сказав: "Настя, давай ти будеш моєю дружиною, але, якщо ти народиш дитину і мені щось не сподобається, я заберу її. Дитину будуть виховувати бабусі в Дербенті". Коли я це почула, у мене був стрес. Потім я втратила свідомість в балетному залі. У мене стався викидень", - відверто розповіла Волочкова.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбранн яартистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.