16 березня у Москві померла відома російська співачка Юлія Началова. Після її похорону, які відбулися 21 березня, у мережі стали з'являтися раніше невідомі факти з біографії зірки.

Як виявилось, Юлію Началову насправді звуть зовсім по-іншому. Наприклад, в документах у неї вказано подвійне прізвище.

Юлія Началова
Юлія Началова

"Померла широко відома і популярна співачка і актриса Началова-Алдоніна Юлія Вікторівна", – написала у депутатському запиті з проханням про надання безкоштовного місця на кладовищі Оксана Пушкіна.

Началава розлучилася з футболістом Євгеном Алдоніним у 2011 році, у них залишилася спільна донька Віра. Як зізнавалася співачка, їй не хотілося міняти прізвище через тривалу бюрократичну тяганину.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юлія Началова
Юлія Началова

Крім того, Юлію Началову хрестили під церковним іменем Іулия, в честь святої Іулии Коринфської. З грецької мови це ім'я перекладається як "пухнаста".

Раніше повідомлялося, що відразу ж після смерті Юлії Началової її шанувальники взялися обговорювати, з ким залишиться жити її 12-річна донька.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що досить довго шанувальники були впевнені, що донька співачки буде жити разом з батьком Євгеном Алдоніним. Проте в день похорону артистки її піар-менеджер впевнено спростувала ці припущення, зазначивши, що Віра залишається з бабусею і дідусем.

За словами помічниці і давньої подруги Юлії, це рішення було прийнято, виходячи з інтересів дитини, адже бабуся допомагає їй з навчанням, в той час як батько весь час зайнятий.

Юлія Началова
Юлія Началова

Нагадаємо, Олександр Пєсков шокував присутніх на похованні Началової зовнішнім виглядом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Катя Лель розповіла журналістам про свою останню зустріч з Юлією Началовой. Лель зазначила, що бачила, як співачці важко: на її обличчі і руках була помітні набряки.

Також Знай.uа писав, батько Юлії Началовой вперше розповів, що насправді вбило його дочка і якими були її останні слова.