Відома російська співачка і актриса Христина Орбакайте опублікувала нову фотографію, яка викликала справжній гнів фанатів.

А все через те, що ще вчора Христина сумувала за померлою співачкою Юлією Началовою, де відзначала, що шокована і не може підібрати слів.

А вже сьогодні публікує веселі і зворушливі фото з дочкою, заявивши при цьому про «шкодний» настрій.

"Весняні канікули - шкодного всім настрою від нас з @claudiazemtsova", - підписала артистка фото.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фанати не оцінили публікацію, зазначивши, що вона швидко забула про трагедію через добу.

"Вчора в "шоці" , "без слів", "проводжали Началову, а сьогодні вже шкодний настрій... шоу-біз, він такий шоу-біз", «Тіло колеги по цеху ще землі не предали, а вони вже веселяться... Лицеміри, не очікувала від Христини», «У неї шкодний настрій відразу за скорботною фотографією», «Христина, я вас обожнюю і дуже люблю... але мені, як і більшості і правда не зрозуміло, шкодливий пост після скорботного... це промах, і він змінює ставлення до вас, хочеться сподіватися, що пости викладає адмін, а не ви самі», - писали передплатники.

Варто нагадати, що На російському телебаченні ввечері 16 березня презентували фінальний епізод шоу перевтілень "Один в один". Відомо, що переможцем став хлопець з Омська Павло Гаків, наставницею якого була співачка Юлія Началова. На жаль, Юлія померла від гострої серцевої недостатності за кілька годин до виходу шоу на екрани.

Зйомки останнього випуску пройшли ще 5 березня. У той час глядачі в залі обрали переможця, шоу показувала по телебаченню, а Крюков вів прямий ефір в Instagram. Хлопець радів і ні слова не сказав про Началову.

Нагадаємо, Померла Юлія Началова: після страшної хвороби і важкої боротьби

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Фріске, Децл, Началова: у трагічних смертях зірок знайшли містичну закономірність

Також "Знай.ua" писав про те, що Смерть Юлії Началової: за що співачка загриміла в базу "Миротворця"