Хлої Кардашян – американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 34-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Хлої є третьою з сестер, після Кортні і Кім, але не менш популярною. Дівчина частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі, ніж, наприклад, у Кімберлі або Кайлі Дженнер.

Однак, ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, робить в мережі. Нещодавно в профілі Хлої з'явилася серія відвертих фотографій з сестрами, тепер же модель вирішила показати себе у всій красі. На своїй сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала фотографію, на якій позує в пікантному вбранні.

Так, модель опублікувала симпатичне селфі, яке відрізняються пікантним декольте. Для фотосесії у ванній кімнаті Хлої Кардашян наділа простенькі сині джинси і бежевий ліфчик з цікавою вишивкою, який буквально зливається з тілом, віж чого він стає практично невидимим. Волосся моделі красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У підписі до фотографії Хлої Кардашян розповіла про диво коктейль, який робить її живіт таким пласким, як на знімку. "Люблю, як виглядає мій животик! Я включила в свою щоденну рутину коктейль @flattummyco два тижні тому, і прогрес не викликає сумнівів. P. S. Сьогодні коктейлі зі знижкою 20%, і ви також можете отримати Flat Tummy Tea за дуже вигідною ціною. Ідіть і перевірте це!", - написала зірка.

Фанати кинулися обговорювати фотографію моделі і засипати її компліментами і побажаннями у коментарях до фото. Багатьом сподобався знімок, але є й ті, хто вважає, що Хлої потрібно бути скромнішою.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.