Відома американська модель і зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян, яка зараз відпочиває зі своїм сімейством в Малібу, порадувала своїх шанувальників пікантними знімками.

Варто зазначити, що один із знімків вказує на зневіру, яка викликана досить активною увагою до її персони. На всіх фотографіях, які Кім виклала в Instagram, модель позує в зеленому купальнику. І цей купальник прикриває далеко не всі інтимні зони зірки.

На одному зі знімків компанію зірці склала старша сестра — Кортні Кардашян. І судячи з цієї фотографії, не тільки Кім може похвалитися пишними формами.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Крім того, Кім вирішила передати привіт шанувальникам дуже оригінальним способом — показавши в камеру непристойний жест з двох рук. Що хотіла сказати зірка цією фотографією, незрозуміло — можливо, її просто все дістало.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що британська plus-size модель Демі Роуз поділилася свіжим фото з пляжу Ібіци. Відповідне фото дівчина розмістила в Instagram.

Роуз опублікувала знімок на фоні морського судна. Пишна модель позувала в яскравому помаранчевому купальнику. Саме на нього і звернули свою увагу фанати.

Варто нагадати, що на Хлої Кардашян знову накинулися в мережі. На цей раз звинувачення насправді сміховинні. Дописники впевнені: Хлої ретушує фото, коли публікує фото з відпочинку разом з донькою Тру.

Хлої мовчати не стала і відповіла хейтерам: "Люди завжди знайдуть, до чого причепитися, особливо недоброзичливі. Деякі тут заявили, що я жахливо отфотошопила знімок, тому що пальми на ньому нахилені. Дорогі, я не ретушую пальми. Негатив не зробить ваше життя позитивним. Змініть свій погляд, і в житті настануть зміни".

Раніше Хлою, до речі, звинувачували в тому, що вона займається спортом на великому терміні вагітності. Але і тоді вона відповідала хейтерам: "Для тих, хто раптом уявив себе лікарем. Я все роблю під контролем свого доктора, а мої вправи відібрані і рекомендовані. Спасибі! Не змушуйте мене перипиняти ділитися інформацією".

Нагадаємо, Кім Кардашьян "нокаутувала" донька Трампа.

Як повідомляв Знай.uа Каньє Вест і Lil Pump шокували світ музики кислотним кліпом.

Знай.uа писав, без силікону і нема на що дивитися: Кім Кардашян шокувала знімком 20-річної давності.