Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно. А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком.

Так, на сторінці Крістіни в Instagram час від часу з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Відомо також, що заради коханої Розенко сильно схуд. Що стосується Крістіни Лебідь, то вона від природи дуже струнка, навіть занадто, як вважають деякі її прихильники. Так напередодні телезірка виклала фото в білому платтячку, в коментарях до якого фолловери звинуватили її в анорексії і просили схаменутися і почати їсти.

Але у відповідь на це Олена-Крістіна Лебідь виклала ще одне фото, у підписі до якого відповіла на звинувачення користувачів. На знімку співачка позує в яскравому образі – на ній помаранчеві скіні і смугаста кофточка, поверх якої вона накинула синій плащ-піджак, а її ногах симпатичні сині черевички. У підписі до фотографії усміхнена зірка написала:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Тааак… Всі вчора випустили пар під моєю фоткою в білому платті? Полегшало? Розчарую вас, друзі. Анорексія – це психологічна хвороба, а в мене просто по-звірячому потужний метаболізм. І по-звірячому потужний апетит. Але поки апетит звіріє, я все ніяк не потужнішаю. Але спасибі всім, хто переживав і... поїжте там за мене, чому вашим порадам дарма пропадати, ще зіпсуються без холодильника. Лю❤", - написала Крістіна.

Нагадаємо, вице-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.