Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Так, тепер Аліна в черговий раз підкреслила свою "дорослість" і виклала в мережу пікантне фото, на якому засвітила груди. На чорно-білому знімку Гросу хитромудро склала руки на грудях, при цьому на ній темна майка, з-під якої виглядає бюст. Волосся Аліни укладені в красивій зачісці, а на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи. Артистка не дивиться в камеру, на її обличчі загадковий вираз.

У підписі до фотографії Аліна Гросу запропонувала фанатам пограти, складаючи вірші. "Хлопці, пропоную пограти в рими, може навіть вийде спільні вірші написати. Пишіть від себе 2 речення – я постараюся продовжити їх двома своїми рядками", - написала співачка. Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Шанувальники в захваті від віршів Аліни, які вона публікувала раніше, і з ентузіазмом почали писати свої пропозиції.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Аліна Гросу змусила фанів пофантазувати. Зірка виклала в мережу кілька пікантних фото в образі монашки. На ній темна мантія з білими вставками, а голова покрита спеціальним убором, під яким заховане волосся. При цьому Гросу тримає в руках пудреницю і фарбує губи яскравою помадою. У підписі до фото артистка написала: зізнання "Монашки".

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.