За кілька місяців до своєї смерті, співачка Юлія Началова відверто зізналася, що в 2018-му неодмінно вийде заміж. Про це пише "Дні.ру".

"У моєму репертуарі є пісня про Новий рік і Різдво, а мій колектив часто її співає інакше: "Новий рік – новий чоловік", – сміялася Юля. – Вони, звичайно, перебільшують. Але про третій шлюб я, звичайно, думаю". Вона зізнавалася, що готова знову стати чоловіковою дружиною, але поки хоче продовжити так званий цукерково-букетний період.

Юля розповідала і про свого обранця, з яким вперше з'явилася на людях в червні 2018 року на премії каналу МУЗ-ТВ. Тоді на пряме запитання про рід занять і стан хлопець віджартувався: "Я працюю правозахисником, у мене непоганий дохід". А пізніше він себе розсекретив: "Мені 38 років, я суддя, працюю в Нижньому Новгороді, член колегії суддів". Співачка запевняла, що вже познайомила 11-річну доньку Віру зі своїм черговим обранцем.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

В'ячеславу Кудрі не судилося піти з Юлею Началовою під вінець. Він стояв у черзі на прощання з коханою поряд з рядовими шанувальниками. В частину траурного залу, де зібралися родичі, колеги і навіть колишній чоловік покійної Євген Алдонін, нового нареченого співачки не пустили.

"Юля була світлою, доброю людиною, яка заслужила любові, життя. Все, що відбулося за останні кілька днів, Юля любила це слово, – це якийсь сюр. Це як невдалий фінал кіно, в який неможливо повірити", – заявив про смерть нареченої В'ячеслав.

Раніше ми писали, що Катя Лель прийшла на похорон співачки Юлії Началової і розповіла про останню зустріч з артисткою.

Як відомо, російська співачка Юлія Началова загинула 16 березня на 38 році життя. Лікарі до останнього боролися за життя артистки, але виявилися безсилі.

У четвер, 21 березня, в Москві відбулася церемонія прощання з Началовою. На похорон в траурному залі Троєкуровського кладовища прийшли близькі співачки, а також багато знаменитостей. Серед них виявилися Народна артистка РФ Лариса Доліна, Олександр Панайотов, брати Запашні, Тимур Родрігез, колишній чоловік співачки Євген Алдонін і 12-річна донька Віра.

Нагадаємо, серед близьких Началової поповзли страшні чутки.

Як повідомляв Знай. ua, Катя Лель розповіла про останні хвилини життя Началовой.

Нагадаємо, загримований Пісков посміхався біля труни Началової.