Батько Юлії Началовой вперше розповів, що насправді вбило його доньку і якими були її останні слова. Про це пише Clutch.

Як відомо, 16 березня у віці 38 років померла російська співачка Юлія Началова. За її життя боролися найкращі лікарі, але, на жаль, вони виявилися безсилими. У четвер, 21 березня, співака поховали на Троєкуровському кладовищі в Москві.

Юлія була дуже близька зі своїм батьком, Віктором. Началов до останнього дня продюсував доньку, писав їй пісні і всіляко допомагав у зірковій кар'єрі. За його словами, причиною смерті артистки стала невелика мозоль на великому пальці. В ранку потрапила інфекція, з якої почалався розвиток гангрени.

"Стався найсильніший абсцес - зараження крові, і серце не впоралося. Справа не у лікарях. Занадто пізно, звичайно, звернулися. У Юлі була ранка на великому пальці правої ноги. Як мозоль. Дуже сильно натерла. Вона хотіла її сама підлікувати. А потім уже, коли нога почала опухати і почервоніла, викликали швидку", — розповів Віктор одному з російських ЗМІ.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За словами Віктора, Юля не страждала вовчаком, але у неї була подагра.

"У лікарні їй зробили операцію на нозі. І не така складна операція — розрізали ногу, почистили. Після операції вона була бадьора, весела. Дивлюся — вона всім вже есемески шле, посміхається. Вона ще пожартувала: "Тату, не переживай, співати буду". Загалом, ногу почистили, думаю, через пару днів підемо додому. А вже абсцес пішов — зараження крові. Вночі скоріше в іншу лікарню її перевезли, де апаратура краща. Після першого удару вона впоралася, а другого не витримала. Кілька хвиль йде при абсцесі. І друга хвиля її добила. Серце не витримало… Пізно звернулася. Не можна займатися самолікуванням", — сказав батько співачки.

Нагадаємо, з похорону Началової зробили скандал.

Раніше Знай.uа повідомляв, Філіп Кіркоров приїхав на Троєкуровське кладовище в Москві, щоб попрощатися зі співачкою Юлією Началовою.

Також Знай.uа писав, друг Началової вперше розповів про останні дні життя співачки.