Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в Національному палаці мистецтв України, де проходила церемонія нагородження української премії YUNA-2019.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в стильному і яскравому вбранні. Для світського заходу Джамала наділа яскравий червоний піджак оригінального фасону з блискучими вставками на рукавах. А під піджаком у неї короткий чорний топ, який підкреслює груди і оголює живіт. Волосся Джамали розпущене, а на її обличчі стриманий вечірній макіяж. В руках артистка тримає статуетку, яку отримала на премії. У підписі до світлини співачка розповідає про нагороду, яку їй вручили.

"YUNA-2019 – "Виконавиця року"! Дякую за цю нагороду! Знаєте, насправді дуже важко кожному музикантові робити музику в Україну, щоб вона була представлена на високому рівні у всьому світі. Але ми, українські музиканти, стараємося, працюємо. Не забувайте підтримувати своїх улюблених виконавців. Я дуже вдячна своїй родині, своїй країні, своїй команді @enjoy.records. Спасибі, мої друзі, мої слухачі, мої прихильники! Ви завжди мене підтримуєте, надихаєте, мотивуєте. Вчора був чудовий вечір! Було приємно побачити своїх друзів і колег. Ще раз вітаю всіх переможців YUNA! Не пропусти телевізійну версію! Ми приготували спеціальний номер для #YUNA, його зможете побачити на каналі "1+1" 29 березня!", - написала Джамала.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери у захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Інші ж почали вітати артистку з нагородою.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.