Директор української співачки TAYANNA Олександр Кажиян залишився незадоволений результатами голосування і вибором переможців української музичної премії YUNA-2019.

Вона пройшла 22 березня 2019 року в київському Палаці Спорту.

Він з подивом виявив, що значився у списку журі на офіційному сайті, хоча відношення до цього не мав.

Менеджер співачки докладно розповів про це у своїх соцмережах.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Не варто серйозно ставитись до результатів голосування журі YUNA, хоча б тому, що сама YUNA відноситься до журі не дуже серйозно. Побачив у матеріалі karabas.live посилання на сайт YUNA з заголовком "СПИСОК ЖУРІ VIII ЩОРІЧНОЇ Музичної премії YUNA". Був трохи здивований, виявивши в списку себе улюбленого, тому що я не голосував. якщо у YUNA є докази зворотного, прошу їх надати, – пише Олександр.

не стоит серьезно относиться к результатам голосования жюри юны, хотя бы потому, что сама юна относится к жюри не очень...

Geplaatst door Alexander Kazhyan op Zaterdag 23 maart 2019

За його словами, у переліку журі були помічені дві тезки - Заєць Наталія (є менеджером Надії Мейхер) і Заєць Наталія (продюсер Наталії Мейхер).

"Я взагалі ніяк не проти корпоративних вечірок з врученням шоколадних Оскарів, хто платить, той і замовляє музику, але якщо ви називаєте себе "Музична премія YUNA – це щорічна національна премія, яка відзначає кращих діячів музичного мистецтва", майте совість на**бувати "красивіше", – каже менеджер TAYANNA.

У даний момент на сайті yuna.ua Олександр відсутній в списках журі.

Варто нагадати, що Зараз популярна українська співачка TAYANNA може похвастати успішною сольною кар'єрою і визнанням. Кожен її виступ заворожує, адже зірка не може приховати щасливої усмішки і вельми охоче демонструє її на камеру. А ось про минуле вона воліє багато не говорити. Адже ще залишилася біль від зрад і побоїв.

Про це стало відомо завдяки відвертому інтерв'ю для телеведучої Маші Єфросиніної. Співачка відповіла на питання про особисте життя.

Нагадаємо, Асмус показала зворушливі фото з дочкою після "побоїв чоловіка"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Началова перед самою смертю розповіла про третій шлюб: "це якийсь сюр"

Також "Знай.ua" писав про те, що Потап зі своїми "Мізками" пішов у відрив, і все це на людях