Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фото, на якому постала в ніжному образі принцеси.

Як виявилося, Ольгу Фреймут запросили стати ведучою церемонії вручення нагород "ТОП-50 успішних жінок Львівщини" від журналу "РІА Україна". Для такого заходу телезірка вибрала справді вишукане і водночас ніжне плаття. Наряд Ольги не тільки досягає підлоги, але і вистилає її, він ніжно-бежевого кольору, з мереживом та пір'ям. На талії у Фреймут тонкий поясок. Волосся телеведучої зібране в акуратну зачіску і прикрашене діадемою, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії, Ольга Фреймут написала: "Вечір з @riaukraineofficial. Сукня @oksana_mukha_official, коштовності @zarina.ua, макіяж і зачіска @genesisestheticclinic". Шанувальники телезірки не пройшли повз такого зворушливого посту і почали порівнювати її з ніжною принцесою і навіть казковою "Попелюшкою". Фанати буквально засипають Фреймут компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Неймовірна ніжність", "Шикарно", "Просто Грейс Келлі", "Яке гарне плаття, вам дуже личить", "Оля, Ви чарівна", "Наша неймовірна принцеса", "Ви справжня витончена аристократка!", "Побільше таких постів в Instagram!", "Ніби як Грейс Келлі!", "Дуже красива!", "Вау, принцеса", "Ви прекрасна!", "Справжня герцогиня", "Ви чарівна жінка! І сукня дуже Вам підходить", "Яка талія! Яка постава! Мереживо так до лиця", "Ніби казкова принцеса", "Як вам вдається так виглядати?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.