Олена Кравець не часто показує свою 16-річну доньку Машу публіці, але дівчина сама активно веде сторінку в Instagram, яку регулярно поповнює новими фото з її подорожей. При цьому користувачі мережі називають її справжньою красунею і вважають, що дівчина – копія своєї зіркової мами. Судячи з недавніх публікацій, дівчина відвідала Відень, при цьому Олена називає свою дочку Мішечок.

Кравець не раз говорила, що її дуже дратує любов дочки до перегляду американських підліткових каналів і серіалів. Актриса переконана, що це «повний тупняк» і намагається бесідами пояснити дочці безглуздість такого проведення часу.

Олена Кравець

Олена впродовж багатьох років працює над комедійними номерами в команді «Вечірнього кварталу». Вона не забуває про сім'ю, незважаючи на жорсткий графік, часті гастролі, численні концерти та участь в різних комедійних шоу. Як вона сама говорила, виглядати свіжо і позитивно їй допомагають заняття спортом, а також здорове харчування (без фанатизму, як помітила сама Кравець).

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Свої слова артистка підтвердила кількома чорно-білими знімками, які вона оприлюднила на своїй сторінці в соціальній мережі. На них знаменитість позувала в романтичному образі. У підписі Олена Кравець зазначила, що під час чергових гастролей з Володимиром Зеленським «відчуття зовсім інші, ніж зазвичай».

Олена Кравець

«Багато жіночої енергії, розмов про важливе, іронії і брудних дівочих жартів», – зазначає артистка. Вона також додала, що перед концертом встигає зробити кілька фото, оскільки у них є фотограф і професійна студія їм не потрібна. Фанати Кравець захопилися знімками і не поскупилися на численні приємні коментарі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що команда Зеленського попередила українців про те, що його опоненти не гребують брудними методами боротьби і замовили щодо кандидата газети з неправдивою інформацією.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Зеленський виступив з незвичайним проханням, головна мета якого – чесні вибори. Він запропонував українським артистам побути на виборчих дільницях в якості спостерігачів.

Також "Знай.uа" писав, що в ефірі популярного гумористичного шоу пожартували про виборчу дільницю на Антарктиді, яка є найвіддаленішою.