Група The Prodigy запросила фанатів взяти участь у похороні їх соліста Кейта Флінта.

Він помер на початку березня, йому було 49 років.

Про це група повідомила в офіційному Twitter.

"Запрошуємо шанувальників вишикуватися уздовж шляху процесії, яка стартує о 15:00 (17:00 по Києву - Прим.Ред.) у п'ятницю, 29 березня, в місті Брейнтрі (графство Есекс), щоб проводити в останній шлях Кіфа (Кіта Флінта) і влаштувати овацію в пам'ять про нього", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Музиканти попереджають, що церковну службу зможуть відвідати тільки близькі Флінта. Вони відзначають, що всі небайдужі зможуть почути трансляцію церемонії через динаміки, встановлені біля храму

Варто нагадати, що 4 березня стало відомо про самогубство соліста The Prodigy Кейта Флінта, якого називають "королем електронного панку".

Фанати панка по всьому світу не можуть повірити в цю трагічну новину, проте найбільшим шоком стала причина самогубства Флінта - джерела стверджують, що він повісився через розлучення з дружиною.

Журналістам стало відомо, що за два роки до самогубства вокаліст групи The Prodigy Кіт Флінт розділив між усіма учасниками колективу п'ять мільйонів фунтів стерлінгів.

Ці гроші музиканти заробили за кілька років

Він і колеги по групі Ліам Хоулетт і Максим (справжнє ім'я Кіт Палмер), розділили кошти, які вони отримали порівну. У минулому році колектив заробив майже 2 мільйони фунтів стерлінгів і 3 мільйона за рік до цього.

Протягом останніх двох років The Prodigy виступили більш ніж на 70-ти концертах і фестивалях.

Нагадаємо, Загадку смерті Кіта Флінта розкрили копи: що вбило соліста The Prodigy

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Українські музиканти вшанували пам'ять соліста The Prodigy: спасибі тобі, людина-вуду

Також Знай.ua" писав про те, що Соліст The Prodigy звів рахунки з життям: фанам розповіли те, у що важко повірити