Онуки учасників Другої світової війни, маршалів Баграмяна і Конєва, планують поскаржитися в Слідчий комітет РФ на телеканал ТНТ через жарт в популярному шоу Comedy Woman про те, як Наталя Медведєва ховала щура в Кремлівській стіні між Єжовим і Конєвим. Про це каналу "360" повідомив нащадок Баграмяна Іван.

Чоловік звинуватив автора цього тексту в недостатній поінформованості.

"Могила наркома Єжова знаходиться не в Кремлівській стіні, а на Донському кладовищі, де він був у свій час розстріляний".

За його словами, жарт образив пам'ять всіх, хто здійснив справжній подвиг під час війни.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Заява онуки маршалів подадуть через Фонд пам'яті полководців Перемоги, який об'єднує більше 60 сімей воєначальників, які брали участь у Великій Вітчизняній війні, і бореться з фальсифікацією історії і спробами дискредитувати учасників війни.

В кінці лютого на шоу Comedy Woman у СКР поскаржився онук генерала Дмитра Карбишева, який загинув у концтаборі Маутхаузен. Приводом для його претензій став скетч Медведєвої 2013 року про замерзлого генерала. Медведєва в Instagram вибачилася перед онуком генерала і пояснила, що вважала прізвище вигаданим.

В 2017 році учасницям шоу довелося вибачатися перед жителями Інгушетії за жарт про службу ескорту, де одним з персонажів була дівчина з республіки. Тоді до будівлі ТНТ приїхали кілька десятків агресивно налаштованих вихідців з Кавказу і спробували увірватися в редакцію.

Раніше ми писали, що Comedy Woman випустили забавний відеоролик, в якому показано, як дівчина із Закарпаття їздила на заробітки.

“Наша закарпатська дівчина виявилася дуже цікавою, хотіла знати все і про всіх, але це їй не дуже вдалося , бо попутниця виявилася не дуже балакучою, але до щастя дуже спокійною і терплячою !!!”, – говорить підпис під відео.

Нагадаємо, Учасниці Comedy Woman розлютували Михалкова: "ці вівці самі розуміють, що вони кажуть"

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Міхалков раптово підтримав Зеленського: хороший мужик.

Також Знай.uа" писав про те, що у мережі показали Катю Варнаву до схуднення і пластики: два різних людини.