Популярна співачка MARUV, яка відмовилася виступати за Україну на "Євробаченні", не могла не запам'ятатися українцям своїми яскравими виступами і танцями.

Про це стало відомо завдяки новому випуску програми "Світське життя".

Варто зазначити, що однією з традиційних фішок співачки стало взуття на величезних підборах. Підбори — це особливий фетиш співачки.

MARUV

"Для артиста, який активно рухається, танцює, підбори дуже важливі, тому до їх вибору я дуже серйозно ставлюся. Зі мною завжди тільки крута взуття, яка вже пройшла вогонь і воду", - зазначила MARUV.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Перше відео співачки, в якому вона з'явилася у відвертому міні і з покритою головою, зібрало на YouTube майже 100 мільйонів переглядів і саме аксесуар з відео, артистка вважає своїм талісманом.

"Латексний хустинку зробив мене впізнаваною, він є моєю візитною карткою і є моїм талісманом. Проте кращий захист від негативу і кращий спосіб негатив направляти в позитив — це вміння дарувати усмішку і любов людям", - повідомила артистка.

Варто нагадати, що переможниця Національного відбору на "Євробачення 2019" українська співачка MARUV часто радує численних шанувальників новинами та фотографіями на своїй офіційній сторінці в Instagram. Епатажна артистка і в цей раз підірвала соцмережі гарячим фото в пікантній позі, а ще вона заінтригувала фанатів анонсом нового відео.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася кадром з чаювання в кафе, позуючи в чорній водолазці, сонцезахисних окулярах, чобітках, берете і шкіряних лосинах. Так, артистка запитала у шанувальників, що ж вони все-таки люблять більше чай або кава.

Нагадаємо, Євробачення 2019: у мережі з'явилися барвисті знімки сцени головного пісенного конкурсу.

Як повідомляв Знай.uа гаряча MARUV замість Євробачення поїхала підкорювати ще одну пострадянську країну.

Знай.uа писав, MARUV втекла з України в одних колготках: бомба, нескінченні ноги.