Іноді слава і великі гроші здатні розлучити людей. Не секрет, що шоу-бізнес - найскладніша сфера для побудови відносин. Занадто пильна увага папараці і преси, численні шанувальники, домисли журналістів і спокуса отримати все, що завгодно - в тому числі, і любов іншої людини. Все це штовхає зіркові пари на зради та розлучення. Однак ці три пари довели, що любов в променях прожекторів все ще можлива. Довгі роки вони вірні один одному, ростять прекрасних дітей і не забувають про романтику.

Влад та Ліліанна Яма

Знаменитий танцюрист Влад Яма познайомився з дівчиною із своєї сфери по імені Лилианна в 2007 році. Щоправда, пропозицію зробив їй тільки в 2014 р. Зараз пара щасливо живе разом і виховує сина Ліона.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Катерину та Олександра по праву називають найкрасивішою балетної парою Європи. Вони обидва солісти Національної опери України, крім того, об'їздили зі своїми виступами практично весь світ. У них двоє дітей: 7-річний Тимур і 2-річна Анастасія.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв

Телеведуча Маша Єфросиніна познайомилася з бізнесменом Тимуров Хромаєвим в Ялті. Вони разом прожили 15 років, і одного разу навіть вирішили розлучитися, але зрозуміли, що не зможуть знаходиться порізно. Пара виховує 5-річного сина Олександра.

Нагадаємо, раніше Бабкіна показала публіці вагітний живіт - "червоному і з класним".

А ви знали, що Сніжану Бабкіну і її чоловіка визнали найміцнішою парою шоу-бізнесу? Хто ще ввійшов у цей список, крім Сергія та Сніжани Бабкіних, читайте тут. У цих пар є чому повчитися - вони пронесли свою любов через роки і життєві випробування, ростять прекрасних дітей і є прикладом для всього світу, як зберегти зворушливі і світлі почуття.

Раніше, голі Бабкіни вивалялись в снігу і показали свою пікантну парну "гарт": на таке зважиться не кожен, особливо якщо пара чекає дитину. Сміливість подружжя вразила мережу.