Смерть російської співачки Юлії Началової дуже важко переживає популярний телеведучий Юрій Ніколаєв. Він вів конкурс "Утренняя Звезда", з якої почалася популярність співачки і пам'ятає Юлю ще маленькою дівчинкою. Після втрати улюбленої підопічної, Ніколаєв буквально зліг, розповідає видання РИА Новости.

Серце "Сонечка" Юлії, як її називають всі, хто знав особисто, зупинилося 16 березня 2019 року в лікарні імені Боткіна в Москві. Офіційною причиною смерті названо сепсис - зараження крові. Історія з її хворобою надзвичайно заплутана. Стало відомо, що незадовго до своєї смерті Юлія, яка до того ж страждала на подагру, натерла ногу, і не звернула уваги, що в рану потрапила інфекція. Звернулася до лікарів, коли було вже надто пізно - в організмі почалися незворотні зміни, стали відмовляти внутрішні органи. Юлію довелося ввести в штучну кому і підключити до апаратів життєзабезпечення, і не виходячи із цього стану, вона померла. У Началової почався набряк мозку і зараження крові. З першою хвилею сепсису лікарям вдалося впоратися, друга стала для Юлії фатальною. У Юлії залишилася маленька дочка, Віра. Родичі, фанати і зіркові колеги не можуть оговтатися від смерті улюблениці.

Телеведучий Юрій Ніколаєв знав співачку з дуже раннього віку і важко переживає її смерть. 21 березня він не зміг бути присутнім на церемонії вручення премії уряду, яку проводив прем'єр РФ Дмитро Медведєв. ЗМІ повідомляють про те, що Ніколаєв серйозно захворів. В той же день, 21 березня, відбулися похорони співачки. Потрібно відзначити, що раніше Ніколаєв також запрошували взяти участь у зйомках ток-шоу, присвяченого пам'яті Юлії Началової, проте через погіршення самопочуття він був змушений відмовитися.

Джерела відзначають, що після новини про смерть своєї улюбленої підопічної, Ніколаєв буквально зліг і фізично не міг бути присутнім на будь-яких церемоніях або брати участь у ток-шоу.

Раніше ми писали, що ЗМІ дали фанатам Началової хибну надію: кажуть, Юлія могла інсценувати свою смерть.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, фанати взялися за раннє творчість Началової і жахнулися. Шанувальники співачки згадують і переглядають ранні пісні Юлії Началовой.

Як повідомляв Знай. ua, подруга Началової накликала на себе смертельне прокляття. Світська левиця не змогла ухилитися від смертельної небезпеки, фанати доклали до цього руку.