Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася селфі зі студії звукозапису, розкривши невеликий секрет. Так, артистка зізналася, що скоро шанувальників чекає нова пісня, яку, як виявилося, Кароліна вигадала сама.

"Я знову пишу музику. Відчуваю звуки глибоко і мені не терпиться поділитися з вами моєю новою піснею. Ви чекаєте?" - поцікавилася Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Звичайно чекаємо😍З великим нетерпінням❤️Коли ж ми зможемо її почути???🙈", "Звичайно чекаємо, всі пісні такі емоційні у Вас!🙈🙈🙈", "Не схожі ви на себе", "Ви самі складаєте музику?Яка Ви молодчинка,ми чекаємо з нетерпінням.", "Розумниця і красуня 😍😍😍😍☺️🤗👍".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.