Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами та навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. Але в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала в Instagram свою фотографію, а в підписі до неї висловилася про вибори в Україні. Треба сказати, що пост Монро вийшов дуже емоційним і відвертим.

"Моє обличчя, коли я чую розмови про вибори наступного президента України. Це нескінченні суперечки, срачі з піною біля рота і лайки, які переходять мало не в мочилово. Найбільше вражають люди, які принципово не ходять голосувати, через "все одно нічого не зміниться!". В сенсі? У вас за п'ять років нічого не змінилося? Ви що, весь цей час спали в летаргічному сні, зараз схаменулися, щоб побурчати на тему виборів, та збираєтеся знову впасти у сплячку?! З таким підходом до виборів, а значить і до себе єдине питання – а на х@ра вам це життя?! Ну серйозно? Жерти, срати, спати, телек дивитися, а потім комент в неті писати?! Спасибі звичайно, ви піднімаєте рейтинги, але ж по-вашому – все давно вирішено?! Тоді чого бухтіти? Чи не так?

Знаєте, я розумію, що політика, не тільки в Україні, справа не зовсім чистоплотна. І деколи думаєш, на х@я потрібен той президент, 450! депутатів, мер і його свита, коду у твоєму дворі десять років не міняли асфальт, і в під'їзді немає пандуса, і ти мучишся з коляскою. А перед цим виклала за пологи. А після черга в садок така, що дитина встигне вирости в школу, а на навчання в універі треба збирати з народження (підсумки бесіди з подругою, молодою матусею). При цьому політики нарікають, що в країні низька народжуваність... І це я озвучила тільки одну сферу життя...

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Але з іншого боку, вибори це про свідомість громадянського суспільства. Про право кожного з нас озвучити свою позицію через свого кандидата! Про те майбутнє життя, яке нам пропонують, і на яке ми сподіваємося. Вибори – це по суті надія на... а на що – вибір за вами. 31 березня, в неділю виділіть пару годин (впевнена, будуть черги) і проголосуйте! Від мене вам особисте дякую. І прибуде з нами сила здорового глузду", - написала Монро.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.