Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях. Так, в цей раз Сєдокова знатно здивувала шанувальників новою публікацією. Виявилося, що українська співачка стала учасницею шоу на путінському телеканалі, і тепер вона поділилася відео і своїм досвідом. Також вона подякувала цей телеканал за таку можливість.

"Знають небеса, як важко мені було на проекті "Головна сцена", на @1tv. Ще після "Льодовикового Періоду" і "Двох Зірок", я сказала собі, що більше ніколи не піду в передачі, в яких мене будуть судити шановні люди. І ось, минуло 10 років і, напевно, я подумала, що вже доросла і загартована, здатна впоратися з критикою і спробувати щось нове для себе в легкому, цікавому проекті.

Ха-ха, як я була не права. Рани, завдані нам в юності критикою оточуючих, не загоюються навіть через роки. Люди заручники стереотипів, що складаються роками та іншими людьми й часом в цьому немає твоєї провини. Це була моя остання трихвилинна роль, яку мені випала честь повторити з екрана телевізора. Навіть на 1 відсоток зі 100 передати те, що створила Тетяна Василівна Дороніна – неможливо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Спасибі Олександру Стриженову, за допомогу і небайдужість, а допомагати було в чому. Актор – неймовірно складна професія. Потрібно вміти бути іншою людиною. Стати простою Нюрою, яка з села на три дні приїхала в Москву. Нюра з мене, звичайно, не дуже. Сильно пре Анна Володимирівна, яка багато років навчалася міцно і гордо стояти на своїх височенних шпильках і танцювати на них. Моя внутрішня Анна збунтувалася і не захотіла бути ніким іншим. Так що, мабуть, залишуся я самою собою, а Першому каналу дякую за досвід і усвідомлення! Ви дивилися "Головну Роль", - написала Анна Сєдокова.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".