Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертим образом в одному з ресторанів. Так, артистка позувала в дуже короткій сукні з глибоким декольте і показала ноги в масивних босоніжках. У підписі до кадру Анастасія зазначила, що їй "нема чого ховати", проте обличчя бородатого чоловіка, який сидить з нею в обнімку, балерина все ж вважала за краще обрізати.

"А ноги у мене довгі?🤣 Позитивний вечір! Пограти в хованки можуть ті, кому є що ховати..😝 Мені-нічого! 👍🏼❤️", - поділилася емоціями Волочкова. Так як хитра балерина вирішила приховати коментарі, фолловери не змогли відреагувати на побачене. Варто зазначити, що артистка вже як пів року інтригує коханцем-інкогніто, показуючи то його шкарпетки, то частину ніг, то шматок руки. Зараз знаменитість засвітила навіть бороду чоловіка, тож, можливо, зовсім скоро покаже його обличчя. Також раніше шанувальники припустили, що таємничого незнайомця звуть Малек, і він працює охоронцем у спа-центрі, куди Анастасія щодня приходить.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.