Хлої Кардашян – американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 34-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Хлої є третьою з сестер, після Кортні і Кім, але не менш популярною. Дівчина частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі, ніж, наприклад, у Кімберлі або Кайлі Дженнер.

Однак, ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, робить в мережі. Нещодавно в профілі Хлої з'явилася серія відвертих фотографій з сестрами, тепер же модель вирішила показати себе у всій красі. Хоча, не тільки себе. На сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала знімок з маленькою донькою, який підкорив серця фоловерів.

Так, модель опублікувала симпатичну фотографію в стильному вбранні, тримаючи на руках маленьку дочку. Для такої чарівної фотосесії Хлої Кардашян одягла коротеньку сукню-піджак оверсайз чорного кольору, а на її ногах коричневі ботфорти на шпильці. На поясі у моделі велика квадратна сумка, яка візуально знаходиться під рукою. Іншою рукою дівчина тримає дочку, вбрану в миле біле платтячко. Дівчинка мило сміється, а Хлої з легкою посмішкою дивиться на свою дитину.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У підписі до фотографії Хлої Кардашян написала: "You and I ❥". Фанати кинулися обговорювати фотографію моделі і засипати її компліментами та побажаннями у коментарях до фото. Багатьом сподобався знімок, але є й ті, хто вважає, що Хлої треба бути скромніше і не носити такі короткі сукні. Але найбільше захоплених коментарів, звісно ж, перепало милій крихітці.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.