Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася концертом в Черкасах і зізналася, що незабаром проведе ще один, додатковий. Так, артистка позувала в блискучому голографічному комбінезоні, який обтягнув її струнку фігуру і підкреслив розкішні довгі ноги.

"Черкаси! Мене досі переповнюють емоції ❤️ Сьогодні повторимо! ДК "Дружба народів", 19:00 - до зустрічі на #шоукоролеваночи! 💃 ", - поділилася радістю Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Інопланетянка", "Ого ніжки!!!", "Олю, у вас найкраще шоу!! 👏👏👏 ", "Королева світу!😍🔥😘👑", "Красуня❤️".

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.