Буквально днями стало відомо про те, що в мережі гуляють пікантні фотографії актриси Елізабет Олсен, яка зіграла в "Месниках" Червону Відьму.

Варто відзначити, що знаменитість зовсім не вперше стає жертвою хакерів. Судячи з фото, Елізабет любить побалувати невідомих адресатів знімками, на яких вона позує практично голою. Фотографії опублікував Telegram-канал Super.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У цей раз на знімках, які опинилися в руках недоброзичливців, Олсен відображена в напівпрозорій сексуальній білизні. Крім того, зірка "Месників" зробила кілька селфи в повний зріст перед дзеркалом. Всі знімки вийшли дуже "гарячими".

Раніше ми писали про те, що в 2016 році, львів'янка погодилася на привабливу пропозицію чоловіка зняти домашнє кіно для дорослих.

Через якийсь час подружжя прийняло рішення розлучитися. По всій видимості, чоловік був проти такого повороту подій і вирішив помститися колишній дружині. До речі, він відправив цей порнографічний ролик кільком людям.

Нагадаємо, що улюблениця мільйонів, голлівудська красуня Скарлетт Йоханссон з'явилася на церемонії Peoples' Choice Awards, що відбулася в Санта-Моніці, в настільки сексапільному вбранні, що у всіх гостей щелепа відвисла.

Як повідомляв портал Знай.иа, 32-летняя зірка фільму "Двоє: я і моя тінь" зустрічається з молодим американським художником. Так, днями Ешлі Олсен і її нового бойфренда папараці застукали на побаченні в Нью-Йорку. Вечір закохані провели з рідним братом хлопця Чарлі і його дівчиною.

Також портал Знай.иа писав, що у мережі з'явився довгоочікуваний трейлер легендарних "Месників 4" американських режисерів Ентоні і Джо Руссо. Зйомки фільму проходили з серпня 2017 року по січень 2018 року на студії Pinewood в Атланті. Фанати чекали прем'єри чергової частини екранізації коміксів Marvel про пригоди команди супергероїв Месників.