У цьому році міжнародний пісенний конкурс "Євробачення", який у травні має відбутися Ізраїлі, може зірватися через загрозу порушення безпеки. Про це стало відомо після інциденту 25 березня.

Так, у понеділок вранці з сектора Газа була випущена ракета, і вона потрапила прямо в будинок у районі Шарон, в 17 км від місця проведення конкурсу, де проводяться роботи з облаштування залу і майданчиків.

В результаті інциденту семеро осіб отримало поранення середньої тяжкості. Через це представники делегацій країн-учасниць вже звернулися до керівництва конкурсу.

"Ми працюємо з ізраїльським урядом, щоб забезпечити всі заходи безпеки та комфорту для всіх, хто готується до "Євробачення" у травні і бере участь в ньому, а також уважно стежимо за ситуацією в Ізраїлі. Тільки війна або великомасштабна військова операція може перешкодити проведенню конкурсу", - заявив Європейський мовний союз (ЄВС).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У свою чергу офіційні представники пісенного конкурсу відмовилися відповісти на питання, що відбудеться в ситуації, якщо делегації з різних країн, в разі повторення подібних аварій, будуть уникати приїзду в Ізраїль.

Раніше ми писали, що рішення про штраф для України за відмову брати участь в "Євробаченні" приймуть після того, як пройде пісенний конкурс.

Нагадаємо, популярний гурт Freedom Jazz, який у Нацвідборі на "Євробачення 2019" посів друге місце, розповів, чому не поїхав на пісенний конкурс замість MARUV.

Як повідомляв портал Знай.иа, міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" відбудеться в Тель-Авіві 18 травня. На жаль, в цьому році Україна не буде представлена на змаганні, але ви можете ознайомитися з відео інших учасників і вирішити, за кого вболівати.

Також портал Знай.иа писав, що американська поп-співачка може не виступити на "Євробаченні 2019" в якості запрошеної зірки. Навколо музичного шоу вибухнув новий скандал. Мадонна хотіла заспівати ще не випущену композицію, в якій співається про американську політику. Однак організатори не захотіли ризикувати своєю репутацією.