Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість анонсувала новий, 16 сезон популярного реаліті-проекту "Сімейство Кардашян", яке вийде на екрани вже 31 березня. Так, на відео зображені найбільш скандальні події з життя сестричок за цілий рік і трепетні сімейні моменти.

"16 СЕЗОН #KUWTK ВЖЕ 31 БЕРЕЗНЯ", - лаконічно повідомила Кім. За 20 годин трейлер встиг набрати цілих 1,6 млн. переглядів, а фанати залишилися в захваті. Фолловери відзначили, що самі уривки вийшли неймовірно проникливими, а ще зізналися, що вже не можуть дочекатися початку. Варто відзначити, що сестрички звикли жити під прицілами камер ще з підліткового віку, адже шоу йде цілих 12 років.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.