Відома російська співачка Альона Апіна, яка активно підтримує агресивну політику Путіна і виступає на оккупованих територія України, виклала відверте фото.
54-річна артистка опублікувала кадр, на якому стоїть на балконі в одній сорочці на голе тіло. Судячи з геолокації, Апіна знаходиться в Іспанії. Деякі шанувальники оцінили порив вже немолодий співачки, а деякі написали гнівні коментарі, попросивши Альону стримати епатаж.

"Бабуля 50 років Труселя начепила", "Стегна 🤦🏻‍♂️", "З келихом вина на тлі моря, в природному одязі, босоніж - дуже атмосферний, живе фото 🔥🔥🔥Альона, викладайте по-більше таких фото, Ви Чарівно дивитесь в природному антуражі 👏👏👏😍", "Вау! Олена, Ви прекрасно виглядаєте! І вам гарних вихідних і незабутньої відпустки!!!", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що російська співачка Альона Апіна розповіла, що не проти, щоб захоплений український Крим залишився у складі Росії. При цьому артистка сподівається, що все вирішиться "полюбовно". Про це вона повідомила німецькому виданню Deutsche Welle.

"Наш Крим, не наш Крим – у мене дуже складне ставлення до подій. З одного боку, звичайно, він наш, а з іншого боку, звичайно, він не наш. Я не можу зараз говорити, тому що багато чого не знаю", – сказала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, навколо Юлії Началової, яка померла 16 березня, пристрасті не вщухають. В інформаційному полі виник її перший чоловік Дмитро Ланський, який обрушився з критикою на її "горе-піар-менеджерів".

Раніше Знай.uа повідомляв, колишня актриса Валентина Микитична вже місяць живе в переході біля станції метро "Майдан Незалежності" у центрі Києва.

Також Знай.uа писав, спостережливі шанувальники виявили містичний зв'язок між смертю популярної російської співачки Юлії Началовой і її участю в реаліті-шоу "Останній герой".