"З декадансом по життю..", - свідчить підпис під знімком Даші Астаф'євої в Instagram.

Даша обожнює змінювати власне амплуа: від ніжної дівчини до бестії, і в цей раз вона ще раз з'явилася в незвичайному образі.

Співачка взяла участь в еротичній фотосесії в стилі "ню". На жаль, найгарячіші місця "прикриті", але шанувальники були раді і такій появі екстравагантної співачки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фанати Астаф'євої по-достоїнству оцінили її знімки. "Боже! Як круто! Дивлюся і захоплююся і фотографом і Дашею!", "Дуже красива жінка", "Дашуня як вино, чим старше, тим смачніше! одним словом)) старий Х'ю ніколи не помилявся"

Варто нагадати, що Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних фотосесій. Нещодавно співачка взяла участь у зйомках для відомого бренду косметики, рекламуючи зволожуючі патчі під очі. Так, артистка виставила кадри з натуральним макіяжем і високою зачіскою, рекомендуючи нову косметику.

"Головна перевага мого вибору - миттєвий результат: підтягнута шкіра, тривале зволоження, освітлення і приємне відчуття прохолоди.", - поділилася емоціями Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз: "Тобі навіть патчі до обличчя)", "Вам не треба нічого... Ви чудово виглядаєте", "Красива завжди 👍", "Неймовірна красуня 😘", "Чудово🙌".

Нагадаємо, Астаф'єва оголилася для Playboy: голі груди ледь прикриті простирадлом

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Дружина воротаря Динамо показала спокусливі форми: нескінченні ноги і промениста усмішка

Також Знай.ua" писав про те, що Астаф'єва представила новий кліп на пісню PLAYMATE: глибоке декольте довелося фанатам до вподоби