Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна сильно здивувала свою аудиторію милим фото і дитячим захопленням від цуценяти. Дівчина зображена під час водної прогулянки у неймовірно мальовничому місці. Співачка сидить на дерев'яному човні і тримає в руках миле цуценя. Для прогулянки Аліна Гросу вдягнула коротеньке блакитне плаття з білим мереживом, що оголює плечі. Її довге світле волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Аліна Гросу похвалилася поповненням у родині: "Готуємо нові пісні, знімаємо нові фільми. Все це дуже добре! Але головну новину я ж вам так і не сказала. У нас скоро знову цуценята будуть. Аліна щаслива, ура", - написала співачка. Фоловери зірки не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Шанувальники в захваті від милого цуцика, якого тримає в руках Аліна Гросу, але ще більше захоплення викликала сама артистка та її образ.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Гарна", "Як лялька", "Я закоханий", "Краса", "Фотка шикарна і все, що на ній – теж", "Колір волосся супер", "Дуже милі", "Клас, як же вам щастить, я ось теж дуже хочу собаку, але знайти дуже складно", "Боже, яка милота", "Боже, ти просто няшечка, і цуценя теж, але ти більша", "З майбутнім поповненням", "Ти дуже красива. Аліна, ти найпрекрасніша в усьому світі. Я завжди любила тебе і твою музику бо вона чудова, така як ти", "Ви дуже гарна, Аліна", "Хатіко?", "Красуня! Найкраща співачка і актриса", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.