Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала ролик-анонс нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". В гості до телезірки завітала відома українська співачка, учасниця "золотого" складу групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова.

Так, у ролику, який з'явився на сторінці Тодоренко, вона бере інтерв'ю в Анни Сєдокової, при цьому говорять дівчата як про кар'єру, так і про виховання дітей, а ще про особисті трагедії співачки і проблеми з чоловіком. Як відомо, після народження дитини Регіна Тодоренко знімає власне шоу у себе вдома. Так, в цей раз для зйомок вона вибрала зручний і симпатичний домашній лук. На ній легеньке пастельна плаття і милі, м'якенькі плюшеві тапочки. А волосся зібране в акуратну зачіску. А от Анна Сєдокова прийшла на інтерв'ю до Регіни в ефектному червоному платті, з якого ледь не вивалюються груди. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий зухвалий макіяж.

У підписі до відео Регіна Тодоренко написала: "Хлопці! Новий випуск @prtshow вже на каналі! Моєю новою гостею стала неймовірна @annasedokova! Це інтерв'ю про проблеми з колишнім чоловіком, боротьбу за дочку, настільки щире і настільки зворушливе, що… хоча, навіщо я вам все це розповідаю, краще дивіться самі і пишіть в коментах що думаєте!".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині. Зазначимо, що за добу новий випуск шоу "П'ятниця з Регіною" зібрав майже півмільйона переглядів на YouTube.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.