Третій чоловік Юлії Началової хокеїст Олександр Фролов не прилетів з-за кордону на похорон 21 березня, пише Politeka. Зараз 36-річний екс-хокеїст мешкає в США і про смерть Юлії Началової дізнався з повідомлення одного з приятелів.

Коли вона померла, Олександра не було в Росії, і він прийняв рішення не приїжджати на похорон. Юлія Началова із Олександром Фроловим прожили в цивільному шлюбі 4 роки і розійшлися в 2016 році. З того часу вони лише раз бачилися.

"Мені друг прислав СМС, сказав, що Юля пішла. Що все. Я був збентежений, звичайно. Не міг у це повірити, - повідомив Фролов. - У мене залишився номер матері Началовой. Я написав свої якісь слова, почуття, як міг. Я був у Лос-Анджелесі, коли все це сталося", - каже Олександр Фролов.

Чоловік не вважав за потрібне прилітати з-за океану заради того, щоб провести Юлію в останню путь.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я в принципі з нею попрощався. Думаю, що похорон - це не настільки важлива річ. Особливо присутність на похороні. Це дуже особисте, між людьми. Ми розлучилися", - говорить Фролов.

Після розлучення між колишніми коханими затягнулись судові спори щодо 20 мільйонів рублів, які хокеїст позичив співачці на запис її нового альбому. Замість грошей Юлія віддавала Фролову половину своєї квартири площею 167 квадратних метрів. Це житло їй залишив після розлучення екс-чоловік футболіст Євген Алдонін.

Як відомо, Юлія Началова померла 16 березня через зараження крові. Все сталось через невелику рану на нозі і загострення у вигляді серцевої недостатності. Лікарі ввели співачку в стан медикаментозного сну, забезпечили штучну вентиляцію легень і зробили операцію на нозі. Але старання лікарів не принесли результату – артистка померла.

Нагадаємо, смерть Юлії Началової в Росії пов'язали з містикою.

Як повідомляв портал Знай.ua, друзі Началової розповіли про її злиденне минуле та допомгу небайдужих в організації похорон.

Також Знай.ua писав про те, що колишній Началової благає припинити знущання: емоційне відеозвернення.