Відомий український шоумен Сергій Притула звернувся до українців напередодні виборів президента 31 березня.

Сергій Притула
Сергій Притула

Відповідне відеозвернення телеведучий оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Притула звернувся із закликом прийти на виборчі дільниці і віддати свій голос за когось із кандидатів. Відеозвернення він записав просто у ліжку.

"Вже лягав спати, бо завтра ж на гастролі, але згадав, що не сказав вам головного".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Сергій Притула
Сергій Притула

"А давайте завтра всі дружно прийдемо на дільниці і проголосуємо. Просили мама, просили тато, і я вас прошу – прийдіть на виборчі дільниці на перший тур президентських виборів і віддайте свій голос", - резюмував шоумен.

Особисто я буду голосувати в Черкасах;))! Не змарнуйте своє право обирати!!!

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Zaterdag 30 maart 2019

"Я не буду вам казати, за кого. Ви – розумні і дорослі люди. І самі все знаєте. І зробите правильний вибір. Дякую за увагу і до зустрічі – на виборчій дільниці", – підсумував він.

Нагадаємо, український гуморист Сергій Притула неочікувано звернувся до своїх прихильників.

Сергій Притула
Сергій Притула

Відповідний допис він написав на власній Facebook-сторінці.

Зокрема, гуморист та телеведучий Сергій Притула розкритикував своїх прихильників через часті політичні баталії на його сторінці під будь-якою з публікацій.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український телеведучий Сергій Притула активно веде свою сторінку у Facebok. Так, він розповів, що разом з дружиною відвідав Данію.

Відповідний допис Притула опублікував на особистій сторінці у соцмережі.

"А що ж у вас так з погодою не склалося на мальовничій копенгагенщині?!! Змокли під дощем і замерзли, як цуцики! Але щасливим песенятам погода не перешкода;)))!!! Красиво. Атмосферно. Спокійно. Рай для велосипедистів. І, як не дивно, дуже смачно (особливо не сподівався). В Данії вперше, але гарантовано повернуся колись влітку. І з дітьми!" - написав ведучий.

Також Знай.ua писав про те, що знаменитий український шоумен, телеведучий Сергій Притула вперше за багато часу дав коментарі стосовно скандалу з одіозною ведучою Ольгою Фреймут, з якою вони раніше працювали разом на "Новому каналі".