Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася важливою у своєму житті датою: вони з коханцем, чиє обличчя ніхто не бачив, разом вже цілих пів року. Так, артистка зізналася, що провела 180 щасливих днів і ночей, а ще розповіла, як їй живеться з закритими коментарями.

"Свята ми можемо влаштовувати самі собі й коханим навіть без приводу!❤️ Головне, щоб було кому.🙏🏻 А ось особиста і дуже зворушлива дата 180 щасливих днів і ночей разом гідна того, щоб її відзначити душевно і в романтиці.🙏🏻 Ми відкрили сезон веранди.👍🏼 Сонячної домашньої і світлої. А ви питаєте, нудно мені без коментів тут..🤣 Ні. Мені не нудно! Я зайнята творчістю і живу в любові і насолоджуюся обіймами коханої людини вже пів-року.🙏🏻 Нудьгувати ніколи. Нудно тим, хто не може тепер влаштовувати сварки на моїй сторінці😉 Не сумуйте.! Кохайте і будьте коханими! І вам буде не до злості, заздрості, агресії і неприйняття любові інших!❤️👍🏼 Живіть щасливо! А я просто порадію життю і його благам.🙏🏻 А фото в попередньому моєму пості, судячи з усього, багатьом сподобалося!😉 Це все заради коханого.❤️", - поділилася емоціями Волочкова. Варто відзначити, що раніше хитра балерина лише виставляла деякі частини тіла залицяльника, наприклад, ноги в шкарпетках або частину руки. Однак прихильникам вдалося з'ясувати, що ім'я таємничого обранця - Малік, чоловік - чеченець за національністю і працює охоронцем у фітнес-клубі, куди щодня навідується артистка.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.