Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує у зухвалому образі, а в підписі до нього вона написала про початок тижня.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в несподіваному образі. Це фото було зроблено в рамках фотосесії Джамали для модного глянцю Harpers Bazaar, який вона прикрасила. На чорно-білому знімку артистка зображена в широких штанях і блузі з об'ємними рукавами-ліхтариками. На талії у неї вузький пояс, а на ногах шкіряні черевики. Джамала зображена як би під час швидкої ходьби, в одній руці у неї велика валіза. При цьому волосся співачки розпущене і трохи розвівається, як це зазвичай буває під час ходьби.

У підписі до фотографії Джамала написала: "Це я з новими силами крокую в новий робочий тиждень. Вдалого всім тижня! @harpersbazaarukraine. Фото: Дмитро Гончаров; стиль: Олена Софієнко; макіяж: @tina_antonenko_makeup; зачіски: Денис Яроцький; асистент стиліста: Анна Маломедов; арт-директор: Антоніна Латайко; продюсер: Олександр Кутовий".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від зухвалого образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Деякі жартують, що Джамала на цьому фото, як би тікає. "Хорошого дня і тижня", "А виглядає як втеча, після результатів виборів", "Ого, ніфіга собі, це ж бондіана", "Як по подіуму", "Стильна і екстраординарна, завжди виділяється з натовпу! Так тримати!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.