Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі, а в підписі до нього вона побажала всім гарного вечора.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки у білосніжному костюмі, який складається з укорочених кльошних штанів із завищеною талією, і довгого оверсайз піджака, під яким видно коротенький чорний топ. Джамала закинула ногу на ногу, сидячи на стільчику босоніж. Волосся співачки розпущене, а на її обличчі акуратний макіяж, артистка дивиться в камеру і мило посміхається. У підписі до світлини Джамала бажає гарного вечора, а геолокація свідчить про те, що фото було зроблено в Києві.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях, також люди бажають співачці всього хорошого у відповідь на її побажання.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ну просто на обкладинку Vogue", "Красуня", "Просто красуня", "Дякую. Вам теж хорошого вечора і гарного настрою", "Дякую. Вам теж", "І тобі того ж", "Дуже красива", "Тобі теж", "Ви дуже красива. Пишаємося, що ви у нас є. Всього вам найкращого і частіше радуйте нас своїми новими піснями. Натхнення вам!", "Спасибі і вам теж приємного", "Під ваші пісні всі вечори хороші", "Дякую. Тобі теж прекрасного вечора, Джамала", "Чекаю в гості. Ласкаво просимо", - пишуть фанати в коментарях до фото Джамали.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.