Відома епатажна аристократка з Британії і модель леді Вікторія Херві шокувала всіх на світському заході. Так, дочка 6-го маркіза Брістоля була одягнена в надто відверту міні-сукню, яка обійшлася їй у майже сім мільйонів доларів. Вбрання дуже нагадувало павутину, яка оголила значну частину тіла красуні і була прикрашена справжніми діамантами.

Також шанувальники звернули увагу на сильну худорлявість 42-річної леді Вікторії. При цьому «гола» сукня, під якою не було спідньої білизни, це тільки підкреслювала. Як пише Daily Star, на вечірці світську левицю супроводжував сам дизайнер сукні Скотт Хеншалл.

Примітно, що Вікторія Фредеріка Ізабелла Херві відома не тільки своїми сміливими образами, але і скандальними висловлюваннями. Так, вона якось пошкодувала британських бездомних, яким нелегко доводиться взимку, і порадила їм літати на холодний період на Карибські острови - там, за її словами, набагато тепліше і завжди є свіжа риба.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що герцогиня Сасекська Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі по розрахунку. Таку заяву зробив відомий ведучий телеканалу CNN Пірс Морган.

Журналіст переконаний, що зовсім скоро Маркл покаже своє "справжнє обличчя". Також він називає відносини королівських коханих "підробкою і витвором мистецтва".

Нагадаємо, що Меган Маркл поставилася з зневагою до відомого австралійського коміка Джоела Крісі. Актор зізнався, що у нього залишилися неприємні враження від знайомства з дружиною принца Гаррі.

Як повідомляв портал Знай.ua, перший раз, коли дружина принца Гаррі Меган Маркл з'являлася на публіці в діадеми - це було на її з принцом весіллі. Правда це був поки що останній раз. Більше на ній не бачили подібну прикрасу.

Також портал Знай.ua писав, що дитина принца Гаррі і Меган Маркл повинна зовсім скоро з'явитися на світ, але раптом стала відома одна цікава деталь. Прізвище дитини буде відрізнятися від тієї, яку носять Гаррі і Меган.