Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Крістіни в Instagram час від часу з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Але зараз не про це. На своїй сторінці в соцмережі Крістіна показала шанувальникам, як аферисти торгують її трусиками і автографами на відомому сайті оголошень.

У своєму Instagram наречена віце-міністра опублікувала фото цих оголошень і попередила, що нічого не продає, а автографи роздає безкоштовно при зустрічі реальним людям. "Мої труси!!! За 20 000 грн!!! І автограф "з привітом"!!! Якийсь Артем з OLX вирішив побити всі рекорди фейк-продажів!!! Друзі !!! Не ведіться - труси не мої, автограф - тож!!! Я труси фанатам не роздаю! Автографи - з радістю, але безкоштовно, і не на трусах", - написала Олена-Христина Лебідь в підписі до своєї публікації.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої. Фоловери почали активно її обговорювати і жартувати на тему трусиків і аферистів. "Боги маркетингу", "Які у нас люди винахідливі, офігіти", "Пропоную, вам їх купити. І приїхати особисто. Ось людина здивується", "Крістіна, пам'ятаєш, як ти червоні труси на люстру закидала? Може звідти?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.