Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численними шанувальникам фото, на якому позує в гарячій позі з розсунутими ногами.

На фотографії, яка з'явилася в акаунті зірки, вона постала на огляд публіки у відвертому образі і в неоднозначній позі. Для фотосесії Ольга наділа світле бежеве боді з рукавами, яке підкреслює зайву худорлявість співачки і її довгі ноги. До слова, з приводу ніг, їх Бузова витягнула і розчепірила, сидячи на стільчику посеред залу, залитого синім світлом. Взута Оля в сріблясті босоніжки на шпильці. Її волосся розпущене і спадає на спину і плечі, а на обличчі щільний шар макіяжу, вона не дивиться в камеру, примруживши очі.

У підписі до фотографії Ольга Бузова написала: "ПП. Просто Понеділок. Давайте писати слова на букву «П». Я написала, тепер ви". Така публікація не залишилася без уваги армії шанувальників Бузової. Фоловери почали активно обговорювати образ співачки, і сподобався він далеко не всім. Інші ж перейняли ініціативу і почали писати в коментарях слова на букву "П".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Приголомшлива поза", "Просто чарівна", "Шикарна", "Приголомшлива же", "Жах!", "Такі груди великі", "Оце жаба. Ти з якого болота?", "Цицьок немає. Сраки немає. Обличчя на любителя. Таланту немає. Але за те фанатів дофіга. Вся суть російської публіки", "Оля у тебе приголомшлива фігура. Розкажи в чому секрет? Це правильне харчування чи спорт?", "Яка сексуальна", "Приголомшлива попа", "Красуня", "Неймовірна", "Можна мені так само обузеть, і бути такою ж шикарною?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова показала засмаглі булочки на гірськолижному курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.