Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим уривком з репетиції в залі, пританцьовуючи і кружляючи з віялом. Так, артистка відзначила, що голова в неї кружиться тільки від кохання до залицяльника-інкогніто, проте в честь 1 квітня вирішила вперше за довгий час відкрити коментарі.

"Сонячна репетиція. Коли голова крутиться тільки від радості і кохання!💃🏼❤️🌺😊 Коли ми підтримуємо фізичну форму на рівні, тіло завжди відповідає з подякою.", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз і нарешті змогли висловитися: "Дорога Анастасія!Вітаю Вас з вашим професійним святом!З Днем Дурня!", "Танець хмільного джмеля😂", "Колода!!! Ні грації, ні пластики, ні ритму!!! Ні чого!!! Настя не ганьбися і не виставляй напоказ свою бездарність. Ти далека від балету. Сиди вже ти в бочці. Це тобі більше підходить!", "Скаче стара коняка.... одне і теж. Нічого нового", "Стрибки кульгавої коняки.... Де ж балет???", "Як здорово, Настя, що ви коментування відкрили! Терерь є де посміятися і поприколюватися.".

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.