Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася подарованою таємничим залицяльником квіткою, сидячи на сходах в своєму особняку. Так, артистка, яка просто обожнює величезні букети білих троянд, спробувала виправдати "скупий" вчинок коханого чоловіка і зізналася, що презент виростили спеціально для неї.

"Коли одна троянда, подарована коханим і спеціально вирощена для мене цінніше за тисячі букетів...🙏🏻", - поділилася радістю Волочкова. Коментарі ж хитра балерина приховала, адже частенько наражалася на критику фоловерів. Варто відзначити, що Анастасія посилено приховує особистість коханця, зрідка показуючи його ногу або шматок руки. Втім, найуважніші шанувальники давно розгадали, що сердечко артистки підкорив охоронець з фітнес-клубу, чеченець на ім'я Малік.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.