Популярна українська співачка, переможниця Нацвідбору пісенного конкурсу Євробачення-2019 Анна Корсун, більш відома як MARUV, дуже активно веде профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кадром з яскравої фотосесії, позуючи в чорній напівпрозорій водолазці і латексних рукавичках на жовтому тлі. Так, артистка описала свій настрій досить дивною фразою, вирішивши, що філософствує.

"Філософія дня: «Віскі в лещата, соски в шкарпетки»", - лаконічно підписала MARUV. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Ви тут на Беллу Хадід схожі😍 я взагалі подумала вона😂", "Вибачте, але ви хочете груди засунути в шкарпетки чи як? Після ваших попередніх виступів я цьому не здивуюся. Але при чому тут філософія? Просто дурна фраза, не більше.", "На Беллу Хадід схожа))", "Це ж примудритися треба щоб шкарпетки до грудей натягнути)))", "це рядок з нової пісні?".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що MARUV заявила, що буде вболівати за представника Росії - Сергія Лазарєва.

Також MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогненні хлопці".

А ще співачка з Гуцульщини, Баба Доцька, записала кавер на "Siren Song" скандальної співачки MARUV.