Українська телеведуча Ольга Фреймут, яка досить часто радує своїх шанувальників не тільки фото з життя, але і відвертим розмовами, вирішила на цей раз торкнутися теми старіння в цілому і появи зморшок зокрема. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зморшки - це мудрість, нехай будуть. Я користуюся хорошими кремами, але ін'єкції НЕ колю принципово. Моя ікона стилю -...

Geplaatst door Ольга Михайлівна Локотко op Maandag 1 april 2019

"Зморшки - це мудрість, нехай будуть. Я користуюся хорошими кремами, але ін'єкції не колю принципово. Моя ікона стилю - королева Єлизавета. Можете уявити собі дев'яностолітню королеву на балконі, як вона махає рукою підданим, а обличчя у неї нерухоме від ботокса? Аристократи собі такого не можуть дозволити."

Телеведуча стверджує, що зморшки - це навіть красиво, тому що вони є показником насиченого життя. Адже міміка людини фіксує все те хороше, що з нею відбувається.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

"Особа - це документ, його підробляти не можна."- авторитетно заявляє Ольга.

В коментарях українці поділилися своїми думками на такі міркування Фреймут:
"Підтримую!", "Вважаю красу потрібно підтримувати і зберігати усіма наявними способами. Ін'єкції краси в наш час - це нормально і вже буденно", " Які зморшки, ти молода, їх поки і бути не може! А взагалі згодна! Особливо на рахунок пластики! Втрачається шарм і особистість вже не та!", "Як не крути, а зморшки не прикрашають нікого! Не дарма публічні люди вдаються до всіляких хитрощів,щоб від них позбутися. Для них обличчя - робочий інструмент,його потрібно тримати в порядку, навіть якщо не хочеться!", "Повністю згідна з Вашою думкою"

Нагадаємо, що українська телеведуча відверто розповіла шанувальникам про облисіння: потрібно було носити шапку.

Раніше, Знай.ua писав, що Фреймут крадькома перевтілилася в Ревізора та повідала, де краще купувати продукти в мазине або з рук бабусі.

Також, порал Знай.ua писав, що Фреймут набралася хоробрості піти на чай до Вакарчука: боса і в піжамі