Студія Квартал-95 зняла смішний ролик, в якому висміяла ситуацію з виборами президента України в давньоримському стилі. Коміки переодяглися в тоги, а на головного героя почепили золотий вінець. У недвозначній пародії головного героя звуть "Юрій Цезар", він має досить великі габарити, а його гасло - "Прийшов, побачив, переїв". Таким чином комедіанти посміялися над незграбністю і жадібністю кандидатів у президенти, та й взагалі всіх, хто опинився у великій політиці і не приніс з собою мізки. Дивіться та смійтеся

Юлий Цезарь "В гостях у Дмитрия Гордона" - Моя Провинция | Лига Смеха 2019 пятый сезон

Юлій Цезарь — Прийшов, побачив, переміг! Юрій Цезарь — Прийшов, побачив, переїв! Відчуваєте різницю?

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Maandag 1 april 2019

Нагадаємо, Зеленського "підстрахує" команда професіоналів, і це не "Квартал".

Також ми писали: вмилася сльозами за Зеленського: Олена Кравець з "Кварталу 95" відкрила душу українцям.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Як повідомила Кравець, в той момент їй зателефонував чоловік і попросив переїхати з колективом до них у Київ. Олена розповіла, що її мама порадила їй погодиться і їхати в Київ.
"І я розплакалася, і Маша почала плакати. Це були найскладніші 8 місяців, коли я була відсутня", - розповіла Олена Кравець.
Зі словами артистки, вона дуже хвилювалася, що не могла постійно бачитися з дочкою, і навіть зараз відчуває провину перед нею за той випадок. Але зараз дочка Маша підросла і вже розуміє, що мамі іноді необхідно їхати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям показали, як виглядають штаби найбільш рейтингових кандидатів в президенти України.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа, пенсіонери штурмували виборчу дільницю, у мережі обговорюють епічне відео.

Раніше портал Знай.uа писав, що У Зеленського розповіли про інцидент на виборчій дільниці.