Відома російська співачка Наталя Чистякова-Іонова, яка виступає під псевдонімом Глюк’oZa відвідала концерт Люби Успенської. Відомо, що захід пройшов 31 березня в Crocus City Hall.

Про це стало відомо завдяки публікації співачки в Instagram.

Так, у підпису до посту Наташа поділилася враженнями від виступу: "Любонька, і знову цілую тебе в губоньки. Дякую за твої пісні і експерименти, яких ти зовсім не боїшся!"

Володарка премії "Шансон року" не змогла пройти повз яскравий відгук і залишила коментар. Вона подякувала Глюк’oZу за відданість і дружбу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я тебе люблю, моя лялечка", – запевнила співачка.

Користувачі мережі не оцінили кадр. "Фу", "Огидно. Невдале фото", – зазначили підписники. Втім, деякі заступилися за зірок: "Господи, ну поцілувалися. Роздули на порожньому місці", "Чудово виглядаєте разом", "Як мило!"

Варто нагадати, що російська співачка Глюкоза на своїй сторінці в одній із соціальних мереж відреагувала на скандал навколо короля поп-музики Майкла Джексона. Про це повідомляють російські ЗМІ. Варто зазначити, що саме його останнім часом звинувачують у педофілії. Російська співачка зазначила, що їй важко повірити в слова жертв артиста, і вона в шоці від перегляду фільму. Крім того вона додала, що й досі не може повірити в безчинства поп-короля, який досяг небачених висот на музичній сцені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна російська співачка Наталя Чистякова-Іонова, яка більш відома як Глюкоза, часто виставляє в Instagram провокаційні кадри. Нещодавно вона показала шанувальникам досить інтимне фото. На цьому співачка позує в обіймах колеги по цеху Філіпа Кіркорова та Миколи Баскова.

Нагадаємо, Глюкоза наїхала на соліста The Prodigy Кейта Флінта після його смерті: нема чого жаліти цього боягуза.

Як повідомляв Знай.uа Глюкоза рознесла лицемірних реперів: Децл був не потрібний.

Знай.uа писав, Глюкоза показала "внутрішню красу", але шанувальники дивляться на декольте.