Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, відвідавши книжкову виставку в Болоньї, Італія. Так, артистка позувала в дуже незвичайному вбранні: темно-синьому пальто, сукню тілесного кольору, яскравих червоних туфлях, колготах в горошок і коричневих сонцезахисних окулярах.

"Яка цікава у мене середа . На книжковій виставці у Болонії📚", - поділилася враженнями Фреймут. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Красуня✨", "Неймовірна! 😘😻", "вау, прекрасна!💕".

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Були і ті, хто розкритикував взуття Ольги: "Туфлі жахливі😩", "Туфлі кошмар який 😁", "Туфлі жах".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.