Студія Квартал 95 порадувала шанувальників чорно-білою фотосесією жіночої половини команди.

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Відповідні фото з'явилися на офіційній сторінці Квартал 95 у Facebook.

Серед красунь найбільший ажіотаж та схвальні коментарі шанувальників викликало фото Олени Кравець, яка у досить відвертому образі з відкритим декольте позує перед камерою фотографу.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Красота спасет мир! Наши невероятно нежные девочки из "Женского Квартала" глазами Марта Адамчук.😍

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Dinsdag 2 april 2019

"Леночка Кравець - просто божественна краса. Усе у неї є- і розум, і кмітливість, і гумор. Хочеться бачити її на посаді міністра культури у Зеленського", - пишуть захоплені шанувальники.

Українці пропонують влаштувати подібні фотосесію і для чоловічої половини кварталівців.

Нагадаємо, актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець в інтерв'ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Про це стало зрозуміло із інтерв'ю "Відверто з Машею Єфросініною".

За словами Олени Кравець, про свою першу вагітність вона дізналась на самому початку роботи в студії "Квартал 95". Вона також розповіла, що коли доньці Маші виповнилося 10 місяців, артистці довелося зробити важливе рішення пов'язане з Володимиром Зеленським.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Як повідомила Кравець, в той момент їй зателефонував Зеленський і попросив переїхати з колективом до них у Київ. Олена розповіла, що її мама порадила їй погодиться і їхати в Київ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, студія Квартал-95 зняла смішний ролик, в якому висміяла ситуацію з виборами президента України в давньоримському стилі.

актори Студії Квартал 95
актори Студії Квартал 95

Коміки переодяглися в тоги, а на головного героя почепили золотий вінець. У недвозначній пародії головного героя звуть "Юрій Цезар", він має досить великі габарити, а його гасло - "Прийшов, побачив, переїв".

Таким чином комедіанти посміялися над незграбністю і жадібністю кандидатів у президенти, та й взагалі всіх, хто опинився у великій політиці і не приніс з собою мізки.

Також Знай.ua писав про те, що недавно Олена Кравець та інші артистки "Жіночого Кварталу" взяли участь у дуже відвертій фотосесії.