Головна актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець в одному із інтерв'ю українському медіа зізналася, що зверталася до медиків через проблеми з психікою.

Професійний психолог допоміг їй бути позитивною і в гарному настрої, незважаючи на те, що їй довелося багато чого пережити.

Олена Кравець
Олена Кравець

Кравець потрібна була допомога через те, що їй доводилося поєднувати кілька посад одночасно на студії "Квартал 95".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, що Кравець знімалася у шоу "Вечірній квартал", вона також була адміністратором всього проекту. Як говорить сама артистка, вона відвідує спеціаліста з психотерапії досить тривалий час.

"Немає кайфу від роботи, немає адреналіну, ніби я задихаюся", - говорила Кравець про причини медичної допомоги.

За словами Олени, все це викликано щільним потоком задач на роботі. У той час її долали спалахи злості і роздратування.

На початку роботи з психологом, Кравець відчувала недовіру. Але незабаром вона переламала цей момент і вирішила серйозно зайнятися відвідуванням психолога. Олена Кравець повідомила, що після кількох сеансів їй вдалося знайти "таємні двері в душі, про існування яких вона підозрювала".

Ще ми писали, що Українська гумористка, учасниця Студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла про обставини, які вплинули на її вибір - залишитися або завершити кар'єру.

Про це Олена Кравець розповіла в інтерв’ю Анатолія Анатоліча, у програмі "Зе Інтерв'юер".

Як відомо, не так давно зірка Студії "Квартал 95" вдруге стала мамою – у актриси народилася двійня. За словами Олени Кравець, поява відразу двох дітей стало для неї з чоловіком досить несподіваною подією.

Саме в той момент, за словами актриси, вона задумалася про кардинальні зміни у своєму житті. Так, Олена Кравець, усвідомила, що вона вимагає тривалої відпустки.

Нагадаємо, Олена Кравець опублікувала провокаційні фото "Жіночого кварталу"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кравець із Квартал 95 порадувала шанувальників пікантними фото: "Олена королева"

Також "Знай.ua" писав про те, що "Спасибі за все": Кравець з Кварталу 95 зачепила українців за живе, після цього відео плакав кожен