Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав кумедне фото, на якому позує на сонячній вулиці в стильному прикиді.

На фотографії, які з'явилася в записі Потапа, він постав на огляд публіки у вузьких синіх джинсах і чорній футболці, поверх якої накинув двоколірну курточку з кумедними нашивками у вигляді голів тигра. На ногах у нього чорно-білі кеди, а на голові, як не дивно немає кепки, з якою Потап не розлучається майже ніколи. При цьому прихильники відзначили, що репер сильно схуд і навіть помолодшав на тлі скидання ваги.

У підписі до фотографії Олексій Потапенко написав: "Wish you all the best", що перекладається як: "Бажаю вам всього найкращого". Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в Києві. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фанати засипають артиста компліментами, адже вони в захваті від його крутого стильного образу, але найбільше компліментів дісталося тому, що репер сильно схуд.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Худенький і молодий", "Дуже молодий! Ах, як можна бути таким красивим?", "Потап схуд, покращав! Класний костюмчик! Супер!", "Аж помолодшав", "Де купити такі "молодильні яблука?", "Клас! Ви з Настею молодці!", "О! Чудово виглядаєте, Олексій!", "Ще трохи таких фоточок, і почну ходити на ваші концерти теж", "Любов перетворює", "Нагадуєте мені Брюса, той що Вілліс", "Класний! Ось так краще, ніж в мішкуватих штанях і футболках по коліно", "Схуд-помолодшав!", "Класно схуд", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.