Емілія Кларк – відома британська актриса театру, кіно і телебачення. Найбільш відома за роллю Дейенеріс Таргарієн в телесеріалі "Гра престолів". Дівчина активний користувач соцмереж, зокрема, Instagram, де ділитися з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. Емілія також славиться своїм відмінним почуттям гумору, веселим характером, що відмінно видно за її постами у мережі.

Емілія Кларк

Так, в цей раз знаменита актриса опублікувала на своїй сторінці нові фото, на яких позує і одна, і в компанії своїх друзів, у підписі вона розповіла про те, який сезон серіалу став для неї найкращим. На першій фотографії Емілія Кларк позує в машині в пишному "зефірному" платті від Valentino з сірого тюлю з блідо-блакитним slip dress під ним. Актриса сидить на задньому сидінні, склавши руки на колінах, і не дивиться в камеру. Її волосся зібране у зачіску ззаду, а на обличчі - яскравий макіяж з акцентом на губах. У цьому вбранні вона з'явилася на прем'єрі останнього восьмого сезону "Гри престолів". На другій фотографії "мати драконів" позує в компанії своїх друзів, яким дякує у підписі до фото.

"Ну, це було схоже на сон, що пливе на хмарі прощань. Але, привіт до останнього і НАЙКРАЩОГО сезону! Ці жінки подарували мені справжній вогонь і стали моїми героями для LYFE! (Так, я ношу кольори Таргаріен). @jennychohair @kateleemakeup @petraflannery @georgialouisesk @MATT ativepr змусив мене відчути себе королевою. Ох, і ці теми, і шик були @maisonvalentino @taffinjewelry, не могли б попросити більш довершений ансамбль, щоб доставити маму матері драконів у перший епізод спойл-тауна", - написала Емілія Кларк у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Емілія Кларк

Відзначимо, що 4 квітня в США відбулася прем'єра довгоочікуваного фінального сезону телесеріалу "Гра престолів", який сміливо можна назвати одним з найпопулярніших і найбільш обговорюваних у світі. Мільйони людей з нетерпінням чекають виходу 1 серії і стежать за кожною новиною, пов'язаною з легендарною сагою.

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" спотворила себе до невпізнання.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Мати Драконів" застукали з новим бойфрендом.

Також портал "Знай.uа" писав, що ексклюзивні подробиці фіналу "Гри престолів" злили в мережу.